foto

Rupert Procter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Norfolk
2013 The List
2012 Complicit
2011 Jeden musí z kola ven
2009 Big Things
2008 Umlčeni
2006 Případy inspektora Lynleyho: Jeden špatný skutek (TV film)
2005 Dalziel a Pascoe: Prach jsi (TV film)
Planespotting (TV film)
The Somme (TV film)
2004 Calcium Kid
Line in the Sand, A (TV film)
Spiknutí střelného prachu (TV film)
Strange Little Girls
2003 1:10 Score, The
A Changed Man
One for the Road
2002 Krajina srdce
2000 Mistr zázraků
Život v hrsti
1999 Notting Hill
1997 Beyond Fear (TV film)
Za přední linií

TV seriály

2017 Three Girls (TV seriál)
2016 The Level (TV seriál)
The Living and the Dead (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
A Brittle Thread (S05E02)
2015 The Coroner (TV seriál)
That's the Way to Do It (S01E03)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Cradle (S03E04)
Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Pure Wickedness (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Ultraviolet (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Staying Alive (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 Slavné bitvy Británie (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace