foto

Sheila Haley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Láska s vůní hroznů (TV film)
2014 Way of the Wicked
2013 Forever 16 (TV film)
2010 Dancing Ninja
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2002 Směr východ (TV film)
2001 Blbec v Americe
Mezi námi děvčaty (TV film)
Till Dad Do Us Part (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Noční svět: Virtuální realita (TV film)
Vražedná dohoda (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
Třicet let života (TV film)
Ztracené duše (TV film)
1995 Nebezpečné záměry
Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Great British Fake Off (S05E10)
Mr. Parker's Cul-De-Sac (S05E07)
A Head of Her Time (S05E05)
další epizody (4)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Nip/Stuck (S04E14)
Egg MacGuffin (S04E13)
The Eggplant, the Witch & the Wardrobe (S04E12)
další epizody (4)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (16)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (8)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The Dark Riders (E13)
End Days (E12)
Confession (E11)
další epizody (13)
2007 Fallen (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kdo z nich to je? (S01E07)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
Devět životů (S01E05)
další epizody (6)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Detektív (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Vzkříšení člověka (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky