Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před patnácti lety bylo zavražděno deset žen. Pachatel nebyl nikdy dopaden, ale nyní se objevil Lee Doo Suk se svou knihou "Já jsem vrah", ve které se k těmto vraždám přiznává. Z knihy se stává bestseller. Ale detektiv Choi Hyung Gu, který před dvěma roky vraha málem dopadl a na kterého mu zbyla dokonce památka v podobě jizvy na tváři, nevěří, že Doo Suk je pravý vrah. (andiek05)

(více)

Recenze (64)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Obrovské, ale obrovské zklamání. Nápad a vývoj děje opravdu velmi, velmi nápaditý, překvapivý a chytrý. V půlce mě to chytlo a sledoval jsem to skoro se zatajeným dechem, aby na konci přišla zase akční honička přepálená, stupidní, nesmyslná a hrozná stejně jako ta automobilová na začátku. Jako být to bondovka, ok, být to parodie na akčnáky, ok, ale smrtelně vážně myšlený thriller a toto? Jako najedu náklaďákem v plné rychlosti do přede mnou jedoucího mopedíku, jednou, dvakrát, třikrát a nic? Moped se jen trošku zatřepe? Pane bože, proč? Já nemůžu jinak než ohodnotit hodně nízko, bo tohle prostě zabíjí ten film jak na začátku, tak na konci. Ztráta času, tady jsem si teda u hodnocení několika mých oblíbených pěkně naběhl, tak příště mě tak lidičky nepleťte :-) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená záležitost, z které může být člověk v první půlhodině srna, ale jakmile se dostane k jádru pudla, tak zapomene vnímat čas. A jak se začne blížit konec, tak zapomene i čí je. Dokonalý obrat v ději, který jsem opravdu nečekala a realistické finále. Jediné, co mě nebavilo byly honičky. Ne že by mi vadily ony jako takové, ale na můj vkus byly až příliš dlouhé a hlavně ta první přitažená za vlasy a až moc odporující fyzikálním zákonům. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čo sa príbehu a hlavne rozuzlenia týka, neskutočne originálny thriller. Ale všetko ostatné, ako akčné scény, a hlavne zvraty v určitých pasážach, vrátane záveru - čistý "Hollywood" brak. Celé mi to prišlo ako zlý žart kórejskej tvorby. "Confession" je totálne prepálený, absurdný snímok, ktorý sa vymkol realite ako propaganda zdravého jedla v Mc' D. Ako zábava na jedno vzhliadnutie budiš, no velebiť túto nereálnu rozprávku, ktorá sa snaží od úvodu pôsobiť seriózne (čo ma serie najviac!), rozhodne nebudem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že když už se v těch bambusových hlavách vylíhne opravdu originální a kulantní námět s výbornou pointou, musí to opět alespoň trochu zprasit poťouchlým, ťamanským čurákováním a debilní, antifyzikální akcí alá Džekí Čen. Nebo se možná pletu a ti rýžožrouti jsou opravdu natolik viskózní, že se dokáží v pohodě přisát na kapotu stopadesátkou jedoucího Hyundaye, dělat na něm půl hodiny piruety a ještě sem tam přeskakovat z ítřicítky na ípětačtyřicítku, aby moc nepodřeli lak? No nic, v nejbližší době si zkusím skáknout z fotrovy Oktávie na bráchovu Kiu a o výsledcích testu vás budu informovat, poběží li na chirurgii internet. Nicméně, Ďábla jsem sice znovu neviděl, až na ty opičí poťouchlosti, které z thrilleru o masounovi dělají tak trochu Božskou relikvii, je to opravdu excelentně natočeno a ústřední idea s vyústěním je rozhodně lepší, než špatně uvařený pes. Tudíž se jedná o historicky třetí korejsky film, který se nebojím s přimhouřenýma, šikmýma očima s klidným svědomím očtyřkovat a ten lidoop, co mi to doporučil, si u mě alespoň trochu spravil kredit za Izo.. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tenhle snímek rozhodně nebudu rozebírat jako nějaký film podle skutečné události, to ani omylem. Jasně, že byl přepálený, jasně, že jsem ty pudrovačky, muchlovačky na autech při rychlosti cca 200 kiláků za hoďku, hady, úžasnou lukostřelbu (či co to bylo) a i tu poslední fotku, brala s nadhledem. Naega Salinbeomida má skvělý scénář, zvraty, kde mně občas spadla brada, švih, spád a já tomu s přehledem a ráda napálím plnou palbu. Korea u mě začíná mít zelenou. Za mě paráda a tečka. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama