foto

Michelle Ryan

  • nar. 22.4.1984 (36 let)
    Enfield, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Stories (TV film)
2017 The Last Photograph
2015 Andròn - The Black Labyrinth
2012 Bez záznamu
The Man Inside
Zevláci vs. Zombíci
2011 Girl Walks Into a Bar
Love's Kitchen
2010 4.3.2.1
Huge
One Night in Emergency (TV film)
2009 Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
2007 Chci to!
Mansfieldské panství (TV film)
Mr. Bean's Wedding
2006 Cashback
Slečna Marplová: Cukání v palci (TV film)

TV seriály

2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Wrong Man (S03E02)
2013 V utajení (TV seriál)
No. 13 Baby (S04E13)
Something Against You (S04E12)
Dead (S04E11)
další epizody (5)
2012 Planeta Metal Hurland (TV seriál)
2009 Mister Eleven (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Merlin a staré síly (S01E13)
Excalibur (S01E09)
Otrávený kalich (S01E04)
další epizody (4)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
1998 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce