foto

Carlos Lauchu

  • nar. 6.5.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sutures
2003 The Box
1999 Smrtelná hrozba
1998 Vzácný gen
1996 Agent WC 40
Mlčení
1994 Hvězdná brána
Ocelová aréna
Thunder in Paradise II
1991 Blowback
1990 Král New Yorku
Lovec v ulicích

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sutures

Producentská filmografie

Filmy

2009 Sutures

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky