foto

Robert Hoffman

  • nar. 21.9.1980 (38 let)
    Gainesville, Florida, USA

Biografie

Americký tanečník, herec, choreograf Robert Hoffman se narodil v Gainesville na Floridě, Robertovi a Charlotě Hoffman. Když bylo Robertovi 7 let, přestěhovali se do Madisonu ve státě Alabama. Má mladšího bratra Chrise a dvě mladší sestry Ashley a Lauren. Jeho první motivací k tancování byl videoklip od Michaela Jacksona - Thriller.

Pracoval jako Tanečník např. s Christinou Aguilera, Usher, Mya, Marylin Manson a Ricky Martin. Svoji hereckou kariéru zahájil rolí v americkém televizním seriálu AMERICAN DREAMS. Měl malé role v různých filmech např.: LÁSKA MEZI SUPERSTAR, HŘÍŠNÝ TANEC 2, COACH CARTER a NAKLÁDAČKA, za kterou dostal ocenění Nejlepší choreograf. Robertova první větší role přišla s filmem SUPER NÁHRADNÍK se slavnou Amandou Bynes, dále horor HOUBIČKY a zatím jeho poslední film, kde hrál hlavní roli LET'S DANCE 2. V roce 2007 se také objevil ve filmu BAG BOY a nátáčí film THEY CAME FROM UPSTAIRS s Ashley Tisdale.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bláznivá noc
2014 Lap Dance
2011 Noc je ještě mladá
2010 BoyBand
Burning Palms
2009 Příšerky z podkroví
2008 Let's Dance 2
Zprávy TV Onion
2007 Bag Boy
Dash 4 Cash (TV film)
Houbičky
Revenge (TV film)
2006 Super náhradník
2005 Coach Carter
Hádej kdo?
2004 Hříšný tanec 2
Nakládačka
2003 Láska mezi superstar
Láska s rizikem

TV seriály

2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Songbyrd (TV seriál)
To the Bridge (TV seriál)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Ztráta, láska a dědictví (S08E05)
2008 Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2018 Through the Eyes of Faith
2013 Move

Hudební videoklipy

2007 Cherish ft. Yung Joc: Killa (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
2005 Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(35)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace