foto

Ja'net DuBois

  • nar. 5.8.1945
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 18.2.2020 (74 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 She's Got a Plan
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Waterproof
1998 Kamarádky na celý život (TV film)
Těžké časy (TV film)
1996 Rukojmí (TV film)
Sophie & the Moonhanger (TV film)
1995 Kouzelný ostrov
1993 Harlan & Merleen (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
1990 Bílý policajt s černým srdcem
Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Kokain
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Tyhle děti (TV film)
1983 Tom Swift and Linda Craig Mystery Hour, The (TV film)
1981 Hellinger's Law (TV film)
The Sophisticated Gents (TV film)
1977 Akce
1973 Five on the Black Hand Side
Resolution of Mossie Wax, The (TV film)
The Blue Knight (TV film)
1970 Diary of a Mad Housewife
1969 J.T. (TV film)
1966 A Man Called Adam

TV seriály

2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
One on One (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dítě (S02E22)
1990 New Attitude (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Smolař všechno schytá (S02E15)
1973 Shaft (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 Janet Jackson - Control (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky