foto

Terence Bernie Hines

  • nar. 9.4.1969 (50 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Raising Buchanan
2015 Cuddle Party
2013 Rushlights
Walter Mitty a jeho tajný život
2010 Dicks (TV film)
2009 Imigranti
2008 The Seekers
2007 Loveless in Los Angeles
The Metrosexual
Čas vypršel
2005 Self Medicated
2003 Bratři jak se patří
Identita
Leprechaun: Back 2 tha Hood
2002 Osama Bin Laden: Behind the Madness
2000 Ďábel přichází

TV seriály

2017 Hot Date (TV seriál)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Boxed In (S10E05)
2012 The First Family (TV seriál)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Každý někdy flirtuje (S01E20)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Chyť a nepouštěj (S09E18)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace