foto

Jósuke Kuroda

  • nar. 29.3.1968 (52 let)
    Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Boku no Hero Akademia THE MOVIE Heroes: Rising
2016 Boku no Hero Academia
Drifters: Special Edition
2013 Makenki! Two: Takeru njotaika!? Minami no šima de supón
2012 Hellsing IX
Makenki!: Nacu da! Mizugi da! Gaššuku da!
2011 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead
Scryed Alteration
2010 Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
2009 Hellsing VI
Hellsing VII
2008 Hellsing V
2007 Hellsing III
2006 Hellsing I
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
2003 Milkyway
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Tenči mujó! GXP
2001 Kōtetsu tenshi Kurumi Zero
Puni Puni Poemi
2000 Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
1999 Tokimeki Memorial
1998 Geobreeders: File-X čibi neko dakkan
1996 Fire Emblem
Panzer Dragoon
Tattoon Master
Variable Geo
1995 Mahó šódžo Pretty Sammy
1994 Aozora šódžotai
Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Tenči mujó! Rjó'óki: Omacuri zen'ja no joru!

TV seriály

2018 Goblin Slayer (TV seriál)
Madoromi no naka de (E10)
Ši e susume (E07)
Mizu no mači no ko onikoroši (E06)
další epizody (5)
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online (TV seriál)
Hakušu (E12)
Ikareta Ren (E11)
Maó fukkacu (E10)
další epizody (12)
2017 Gundam Build Fighters: Battlogue (TV seriál)
Gundam Build Fighters: GM no gjakušú (TV seriál)
ID-0 (TV seriál)
Džicuzon džinkaku (E12)
Muku kidó (E11)
Šukutai rireki (E10)
další epizody (12)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
Wooser no sono higurashi mugen hen (TV seriál)
2014 Makenki! Two (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
Btooom! (TV seriál)
Kizuna (E12)
Fukkacu (E11)
Hai reberu (E10)
další epizody (12)
Jormungand (TV seriál)
Haji no Seiki (S02E12)
Wōmongā (S02E11)
Nyū Wārudo phase.3 (S02E10)
další epizody (24)
2011 Makenki! (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
2010 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Mokei senši Gunpla Builders Beginning G (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
2008 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (13)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Kišin hókó Demonbane (TV seriál)
Spider Riders: Oracle no júšatači (TV seriál)
2005 Gokudžó seitokai (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
2004 Madorakkusu (TV seriál)
2003 Binzume jósei (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
2002 Onegai Teacher (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
2001 Kokoro tošokan (TV seriál)
Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
2000 Love Hina (TV seriál)
Saikai? Naru akogare no hito wa ima tódai kóši love e na (E14)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1995 Tenči mujó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky