foto

Dennis Patrick

  • nar. 14.3.1918
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 13.10.2002 (84 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Kokosy v pralese
1989 Je naděje
1985 Ohnivá pomsta
There Were Times, Dear (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
Choices
The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Georgia Peaches, The (TV film)
Tajemství Nikola Tesly
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1974 Death Squad, The (TV film)
Night Games (TV film)
Panic on the 5:22 (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Nightmare Honeymoon
1972 Dear Dead Delilah
1970 House of Dark Shadows
Joe
Tiger by the Tail
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1965 Major Dundee
1964 Cestovatelé v čase
1950 Guilty Bystander
The Strip Tease Murder Case
1949 C-Man

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
1985 Code Name: Foxfire (TV seriál)
Mary (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bold Venture (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
Woman with a Past (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Stage 13 (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1996 Dark Shadows 30th Anniversary Tribute

Režijní filmografie

TV seriály

1955 Matinee Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace