foto

Henry Strozier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Doktor Smrt (TV film)
2008 Sex ve městě
2007 Paranoia
2004 Nezapomenutelné dětství
Obyčejní hrdinové
2003 Marci X
2002 Ernstfall in Havanna
2000 Třináct dní
1999 Tavern, The
1998 Dead Man's Curve
1997 Kontakt
Temné spiknutí
1996 Prezidentův syn
1988 Talking to Strangers
1986 Výrobce popularity
1978 Trial of the Moke, The (TV film)
1977 Mary Whiteová (TV film)
1976 Birch Interval
1974 Dr. Max (TV film)

TV seriály

2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)
2003 Whoopi (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wanderlust (S01E05)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jak pivo zachránilo svět (TV film) - vyp.
Roztomilá zvířátka (TV seriál) - vyp.
2005 Ráj na zemi - vzestup a pád socialismu (TV film) - vyp.
2003 Russia, Land of the Tsars (TV seriál) - vyp.
1988 American Experience (TV seriál)
1986 Stephen King's World of Horror (TV film) - vyp.
1983 To Bear Witness - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace