foto

Tom Ligon

  • nar. 10.9.1940 (78 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Front Cover
2011 Lost Revolution
2007 I Believe in America
Serial
1989 Cutting Class
1983 Demon Murder Case, The (TV film)
1982 Lékařská akademie
1977 Joyride
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
1973 Bang the Drum Slowly
Poslední americký hrdina
1971 Jump
1969 Paint Your Wagon
1964 Nothing But a Man

TV seriály

2017 Little Hope (TV seriál)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dluh (S07E01)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
B*tch (S13E15)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pěstouni (S03E09)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Panic (S10E13)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
1997 Oz (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace