foto

Takuja Kirimoto

  • nar. 27.7.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Resident Evil: Vendeta
2015 Hikawamaru Monogatari
2014 Saint seija: Legend of Sanctuary
2013 Blood Lad: Wagahai wa neko de wa nai
2012 Eureka Seven Ao: Jungfrau no hanabanatači
2011 Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2009 Letní válka
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2006 Freedom
2002 Sentó jósei Jukikaze
Turn A Gundam I: Čikjúkó
Turn A Gundam II: Gekkóčó
1998 Nara e iku made (TV film)

TV seriály

2021 Kumo desu ga, nanika? (TV seriál)
I can't speak, isekaigo? (E09)
World Trigger (TV seriál)
Taičó (S02E09)
Kóšó (S02E08)
2019 Mahó šódžo tokušusen Asuka (TV seriál)
Mošimo kono tatakai ga owattara (E12)
Mahó šódžo tokušúsen kaihacu butai (E07)
Kiwamete gendžicuteki na taišošó (E05)
další epizody (6)
2018 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Dai gjakusacu (S03E12)
Sensó džunbi (S03E10)
Dóran saišú kessen (S02E12)
další epizody (5)
2017 Chaos;Child (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Ozmafia!! (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Sošite ašita e (S01E48)
Taičó no pride (S01E47)
Tekišó Hyrein (S01E30)
další epizody (7)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Tamakoma no A-kjú taiin (S01E12)
Sorezore no kecui (S01E11)
Tamakomušibu (S01E10)
další epizody (12)
2013 Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
2010 Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
Nacu no kozue (E05)
Bunmei no hókai (E04)
Bunmei no tórai (E02)
další epizody (4)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
Šinrei tantei Jakumo (TV seriál)
2009 Tegami bači (TV seriál)
2008 Nacume júdžinčó (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
2006 Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Hi no tori (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
2003 Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
1999 Turn A Gundam (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky