foto

Darlene Tejeiro

  • nar. 1.10.1975 (42 let)
    Hoboken, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Star Trek
2006 Greed
2005 Americký sen
Soccer Moms (TV film)
2004 Starsky & Hutch
Straight-Jacket
2001 100 Pro
2000 Společník
1999 Cross-Eyed

TV seriály

2011 Muž s posláním (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sexuální praktiky Kanaďanů (S04E18)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník v bahně (S03E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
2005 Medium (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace