foto

Andrée Bernard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Playing Dead
2008 Pastýř
2003 Box, The
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1998 Já se změním!
1992 Hra na pláč
Chaplin
1991 Bernard and the Genie (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
Vražda na východě, vražda na západě (TV film)
1986 Úplní začátečníci
1973 Rušný den

TV seriály

2007 Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1992 Covington Cross (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
1987 Two Ronnies in Australia, The (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

TV pořady

1971 Two Ronnies, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace