foto

Lukáš Kunz

  • nar. 5.10.1995 (25 let)
    Mariánské Lázně, Cheb, Karlovarský kraj, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky
2018 Jak se moří revizoři
Pepa
Štístko a Poupěnka: Jedeme na výlet
2016 Herec (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
Rozkoš

TV seriály

2020 Servis u Fandy (TV seriál)
Kameňák (TV seriál)
Kameňákožraní (S02E03)
Kouzelník (S02E02)
Inspekce (S02E01)
2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Zápas (S01E06)
Multivakcína (S01E05)
další epizody (7)
Temný Kraj (TV seriál)
Bestie - 2. část (S02E14)
Bestie - 1. část (S02E13)
Vzkříšení - 2. část (S02E12)
další epizody (7)
2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Totální neviditelnost (E04)
Absolutní upřímnost (E03)
Naprosto zastaveno (E02)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Plný plyn (S03E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Hazard s havětí (S02E08)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Doktor robot (S01E17)
2009 Expozitura (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky