foto

Tony Gardner

  • nar. 10.1.1964 (56 let)
    Ashton-under-Lyne, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Horrible Histories: The Movie - Rotten Romans
2018 Death on the Tyne (TV film)
2016 Minutes Past Midnight
2012 Zevláci vs. Zombíci
2009 Daniel's Journey
Mad Sad & Bad
2006 Jam
1995 Čas smyslnosti

TV seriály

2018 Nevinný (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Lovesick (TV seriál)
Martha (S03E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch caustonského opatství (S20E01)
2017 Pán času (TV seriál)
The Pyramid at the End of the World (S10E07)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Tripped (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2014 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
2013 Big Bad World (TV seriál)
Bluestone 42 (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
The Escape Artist (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Love Soup (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2000 Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
Nad tebe není (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Barking (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
Sunnyside Farm (TV seriál)
1991 Joking Apart (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky