foto

Tenky Kai-Man Tin

  • nar. 9.6.1961 (58 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dearest Anita
Funny Wonderful Night
Girl Dorm
The Legend of Pig Warrior
2017 Wo di ju xing
2016 E ren gu
Mei ren yu
Wo lao po xi ming xing
2015 Gang jiong
Lucky Star 2015
Meng long te jiong
Shi yue chu wu de yue guang
2014 Bing fung hap: Cung saang zi mun
Ma mi xia
Nan ren wu ke yi qiong
2013 Bai xing jiu dian
I Love HK 2013
Ve znamení zběsilosti
2012 2012 Wo ai HK xi shang jia xi
Jia ge 100 fen nan ren
Mistři magie
Yi lu xiang xi
2011 3D rou pu tuan zhi ji le bao jian
Jin chou fu lu shou
Lian xia lian xia lian lian xia
Ren yue li hun hou
Somebody to Love
Wo ai xiang gang
2010 Fortune King Is Coming to Town!
Qi shi er jia fang ke
Tang bo hu dian qiu xiang 2 zhi si da cai zi
Yue guang bao he
2009 Jia you xi shi 2009
2008 Da si xi
Da sou cha zhi nu
Jue dai shuang jiao
Lang ya
Šórin šódžo
2007 Gong fu wu di
Mei nu shi shen
Xi wang zhi wang
Xin xiang shi cheng
2006 Du jia shi ai
Qing yi quan quan
2005 Que sheng
Wo ya ma fa zi wen
2004 Kung-fu mela
Mo dou xian sheng
Návrat draka
Tim si si
Wo yao zuo model
2003 Hao qing
Xing yun chao ren
2002 Marry a Rich Man
2001 Mai xiong pai ren
Shaolin fotbalista
2000 Moh ying
The Dark Rose
1999 Big Spender
Cesta na trůn komedie
Instinkt lovce
Qian wang zhi wang 2000
Yin hun bu san
1998 Mei you xiao liao de tian kong
Nan ren xiong nui ren home
Xing yun yi tiao long
1997 Ai nin ai dao sha si nin
Chao ji wu di zhui nu zai 2 zhi gou zai xiong xin
Jing zhuang nan xiong nan di
Ng yun ji dai
Suan si cao
1996 Bůh kuchyně
1995 Little Hero on the Run
Qiang zha ma mi
Shan shui you xiang feng
1994 Du shen 2
Jiu pin zhi ma guan: Bai mian Bao Qing Tian
Kai fa qu sha ren shi jian
1993 Evil Cult - Tajemství Kung-Fu
Kui hua sheng nu
Příběh policajta
Zai shi zhui hun
1992 Shen suan
1991 Devil's Vendetta
1990 Andělská síla
Lan du cai shen
Qian ny you hun II ren jian dao
Xiao xin jian die
1989 Ba bo qin bing
Chen di e
Dan shen gui zu
Zhu biao yi zu
Zhuo gui da shi
1988 Da hua shen tan
Fei mao liu lang ji
Tian luo di wang
Wu long zei ti shen
1986 Do ma daan
Wong ga faan
1985 Chase a Fortune
Jiang shi xian sheng
1984 Winner Takes All?
1983 Mo deng ya men
1982 Pituitary Hunter
1981 Ji lian gou xian nai

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace