Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

TOHLE je absolutně nepřekonatelnej zážitek, v druhý půlce mě tak bolelo břicho že jsem to musel zajíst, ale nešlo to, protože me strašně bolela spodní čelist od záchvatů smíchu. DOPRDELE, tohle je jedna z nejdokonalejších parodií co znam. Všim, absolutně všim. Po dokoukání jsem se okamžitě rozhodl, že od tohohle chlápka chci uplne všechno ve sbírce. Nááářez. Vážně, brutalita. To se snad ani nedá popsat. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštně úchylný snímek, který paroduje všechno možné a stále přichází s vlastními gagy. Pěkné...ale bohžel z vlastní zkušenosti můžu říct, že se nejvíc pobavíte v partě kamarádů, možná malinko říznutých alkoholem. 9 z 10 fotbalistů doporučuje skupinové sledování...Jinak slátanina plná nemožných věcí od začátku do konce, která v dobách všech těch prequelů a sequelů svěže zapůsobila duchem originality (ač se jedná o parodii...) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne originalni film a asi to nejlepsi, co kdy Stephen natocil. Film je sice ze zacatku spis smutnej, ale jako celek je to hodne vtipna komedie. Tym Kung Fu je vyborna sebranka a o to vic prevapi, kdyz to pak rozjedou. Triky jsou na hodne slusny urovni a klidne tu mohlo bejt vic podobne vychytanejch utkani, jako to zaverecny. Taky se povedla hudba, ktera dej skvele doplnuje. Film sice neni nijak zvlast komplikovanej, ale je tak narvanej ruznejma parodickejma scenkama nebo super vtipkama, ze jsem se fakt skvele bavil a nemuzu jinak, nez dat 5*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film, okrem toho že je šialene bláznivou komédiou a veľmi zábavnou, obsahuje jedny z najúžasnejších akčných scén, je to ideálne skĺbenie trikov a wire technológie. Už na začiatku herci lietajú, odkopávajú autá a pod. V poslednom zápase (trvá tak 20-25 minút) sa ale robia brázdy do trávnika ihriska, lopty sa trhajú v nadsvetelných rýchlostiach a bránky sa vylamujú zo zeme. Je to naozaj spektakulárna prehliadka, ktorú by mal vidieť nielen každý priaznivec športu. Buď to budete milovať alebo nenávidieť, avšak zhliadnuť by ste to mali určite. Shaolin futbal je kvôli jeho réžií úžasná prehliadka. Príbeh je na naše pomery trošku "inak" vyrozprávaný, ale choreografia súbojov je výborná, starostlivo vybraná hudba, úžasní herci, proste som sa bavil. Je to jeden z filmov, na ktoré sa pozriem niekoľkokrát znova. ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Čínský masakr. Viděl jsem asi půl hodiny a dál sem to nezvládl. Bylo to tak "komické", že jsem musel odejít od televize. Brankář chytá kung fu stylem. To může být opravdu možné jen u občanů, kteří mají oči tak nějak ze "šikma":-) Po delší době mě napadlo, že si film pustím na DVD, ale nakonec k tomu nedošlo. A ani mě to nemrzí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • Všechny záběry napodobující tzv. "bullet-time" efekt, známý například z Matrixu (kdy kamera během jednoho okamžiku obletí v kruhu celý pohybující se objekt a ten je tím pádem jako by zmrazen v pohybu), vznikaly za pomocí pouhých dvou kamer a dojem "zmrazení" byl dodatečně generován počítačem. (Morien)
  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama