foto

Giulio Base

  • nar. 6.12.1964 (53 let)
    Turín, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Crack (1991)

    - Snímek byl v roce 1992 nominován na hlavní cenu David di Donatello Awards za Nejlepšího nového režiséra (Giulio Base). V Itálii na předávání cen Zlatých glóbů měl snímek dvě nominace za Nejlepší kameru a Nejlepší režii, nakonec film vyhrál Zlatý glób v kategorii Nejlepší kamera. Film v roce 1991 rovněž vyhrál v Itálii hlavní cenu Golden Goblets v nominaci za Nejlepšího nového herce (Gianmarco Tognazzi) a Italský národní filmový syndikát novinářů nominoval na hlavní cenu film v kategoriích Nejlepší hudba a Nejlepší režie. (Epistemolog)

Režijní filmografie

Filmy

2016 La Coppia dei Campioni
2014 Mio papà
Pretore, Il
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Un cane per due (TV film)
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Cartoline da Roma
2007 Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Occhi dell'amore, Gli (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)
2000 Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
1999 Bomba, La
1997 Lovest
1991 Crack

TV seriály

2002 Non ho l'età 2 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Všechny prachy světa
2016 La grande Rabbia
2014 Pretore, Il
2008 Cartoline da Roma
2007 Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Occhi dell'amore, Gli (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
2003 Compagno americano, Il
Maria Goretti (TV film)
1997 Lovest
1993 Drahý deníčku
Skinheads
1991 Crack
1990 Ritorno del grande amico, Il

TV seriály

2012 Rodinná sága (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sie nannten ihn Spencer

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace