foto

Stephen Semel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Madhouse
2002 Hrabě Monte Cristo
2000 Únosci
1999 Tři do tanga
1998 Můj obr
1997 187 - Kód pro vraždu
Before Women Had Wings (TV film)
1996 Proč kočka není pes?
1995 Soudcem z nouze
1994 Rockeři
Šou Martina Lawrence
1993 Mistr neznámého boje
1992 Kuffs
1988 Miracle Mile
Řidičák
1985 Fandango

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
První výtvor (S01E01)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Přes moře (S06E15)
Zásilka (S06E10)
další epizody (5)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Někdo to rád ledové (S05E13)
další epizody (7)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
Rýsují se věci příští (S04E09)
další epizody (5)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Muž za oponou (S03E20)
Hlava 22 (S03E17)
další epizody (6)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
Další instrukce (S03E03)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
další epizody (7)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Opuštěni (S02E06)
Instruktáž (S02E03)
další epizody (9)
2004 Century City (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Samotářka (S01E09)
Můra (S01E07)
Výprava (S01E04)
2003 Dragnet (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Otázky a odpovědi (S04E15)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Maso a krev (S01E19)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Poslední rekrut (S06E13)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Ji Yeon (S04E07)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Les Écorchés (S02E07)
Phase Space (S02E06)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Ztraceni (TV seriál) - a.z.
Jedna z nás (S03E16) - a.z.
2006 Ztraceni (TV seriál)
Příběh dvou měst (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace