foto

Marjan Neshat

  • nar. 10.10.1975 (41 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Book of Henry
2014 Robocop
2013 Almost in Love
2010 Sex ve městě 2
2004 Zlatíčko
2003 Bought & Sold
Ostrov lásky
2001 Bouchači a bouchačky

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Turn (S01E15)
Answer (S01E14)
2015 Quantico (TV seriál)
Quantico (S01E10)
Over (S01E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
2014 Black Box (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Lék (S01E06)
New Amsterdam (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace