foto

Joseph La Cava

  • nar. 16.9.1908
    Paterson, New Jersey, USA
  • zem. 4.2.1992 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Mame
1970 Cheyennský klub
1969 Smrt pistolníka
The Love God?
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
Tvoje, moje a naše
1967 Ironside (TV film)
Správná dívka
The Ballad Of Josie
1966 Frankie a Johnny
The Oscar
The Singing Nun
1965 Fluffy
Harlow
Podivné manželství
Rage to Live, A
1964 Drahoušek
Elvis: Viva Las Vegas
Looking for Love
Robin a 7 maskovaných
Ten nejlepší
The Incredible Mr. Limpet
Youngblood Hawke
Your Cheatin' Heart
1963 Johnny Cool
Ošklivý Američan
Take Her, She's Mine
Twilight of Honor
1962 Mys hrůzy
Něžná je noc
Rada a souhlas
1961 Comancheros
1960 Midnight Lace
Pay or Die
Seven Thieves
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Holiday for Lovers
Nátlak
The Monster of Piedras Blancas
1958 Chci žít!
The Last Hurrah
Torpedo Run
1957 Monkey on My Back
Módní návrhářka
Sladká vůně úspěchu
The Joker Is Wild
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Meet Me in Las Vegas
Tím hůř, když padnou
1955 I'll Cry Tomorrow
1953 Forever Female
Man in the Attic
The I Don't Care Girl
1952 April in Paris
Ocelová past
Odstřelovač
Pat a Mike
1951 Místo na výsluní
The People Against O'Hara
1950 Mladík s trumpetou
Right Cross
1949 I Married a Communist
Podvod
1947 Song of the Thin Man
1942 Ride 'Em Cowboy
The Corpse Vanishes
Who Done It?
1941 Hold That Ghost
1940 City for Conquest

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Rats Like Cheese (S01E08)
Instant Freeze (S01E07)
Fine Feathered Finks (S01E03)
1965 Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace