foto

Jeff Rake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Untitled Secret Service Project (TV film)

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Carry On (S02E08)
Fasten Your Seatbelts (S02E01)
2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (S01E16)
Vanishing Point (S01E12)
2018 Manifest (TV seriál)
S.N.A.F.U. (S01E07)
Reentry (S01E02)
Pilot (S01E01)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
The Mystery of the Convict Mentor (S02E04)
The Mystery of the Taken Boy (S02E01)
další epizody (5)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Terminal Tenant (S01E05)
The Mystery of the Dead Date (S01E02)
Pilot (S01E01)
Lidé zítřka (TV seriál)
A Sort of Homecoming (E20)
Smoke and Mirrors (E18)
Brother's Keeper (E14)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Sorry for Your Loss (E06)
In Too Deep (E02)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
All In (S01E03)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
She Came Upstairs to Kill Me (S01E02)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Trust Me (S01E06)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Případy na hlavu (S01E01)
North Shore (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Advokáti (TV seriál)
Judge Knot (S06E13)
2000 The $treet (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Icing Conditions (S02E13)
Call Sign (S02E12)
Unaccompanied Minors (S02E11)
další epizody (13)
2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (S01E16)
Hard Landing (S01E15)
Upgrade (S01E14)
další epizody (6)
2018 Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Dead Reckoning (S01E09)
Point of No Return (S01E08)
další epizody (10)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
další epizody (8)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
další epizody (20)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Fertility Fatality (S01E10)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
The Mystery of the Mobile Murder (S01E08)
další epizody (10)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky