foto

Dennis Spooner

  • nar. 1.12.1932
    Tottenham, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.9.1986 (53 let)
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 The Incredible Voyage of Stingray
1976 Alien Attack (TV film)
1965 The Man in a Looking Glass (TV film)

TV seriály

1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
Kuželky (S01E10)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Forward Base (S02E13)
Emily (S02E12)
Complex (S02E10)
další epizody (6)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Faces (S01E09)
Target! (S01E06)
Cat Amongst the Pigeons (S01E05)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
UFO (TV seriál)
Destruction (E09)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
Zlo nemá šanci (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Time Meddler: Checkmate (S02E39)
The Time Meddler: A Battle of Wits (S02E38)
The Time Meddler: The Meddling Monk (S02E37)
další epizody (4)
1964 Foreign Affairs (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Reign of Terror: Prisoners of Conciergerie (S01E42)
The Reign of Terror: A Bargain of Necessity (S01E41)
The Reign of Terror: The Tyrant of France (S01E40)
další epizody (5)
1962 Fireball XL5 (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky