foto

Margaret Welsh

  • nar. Iowa City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Topa Topa Bluffs
1998 Svatba (TV film)
1996 Ratchet
1995 Heading Home
1992 Americké srdce
Charlie's Ear
Killer Among Friends, A (TV film)
Under Cover of Darkness
1991 Vražedné pochybnosti (TV film)
1990 Pán a paní Bridgeovi
1985 Lichotky
Lunapark smrti

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den voleb (S03E19)
2006 So noTORIous (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Slovní salát (S02E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Samota (S02E11)
Čeho je moc, toho je příliš (S02E10)
Jake in Progress (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Přechod (S03E18)
2002 Policie New York (TV seriál)
Žárlivé srdce (S09E10)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky