foto

Matt Cohen

  • nar. 28.9.1982 (37 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Holiday Date (TV film)
Mama Bear
The Husband (TV film)
2015 Windsor Drive
2014 Hard Crime
Liquorice
2012 Trigger
2010 Řetězová zpráva
2009 Dark House
The Outside
2007 Boogeyman 2

TV seriály

2016 Kings of Con (TV seriál)
2015 Temné pohnutky (TV seriál)
The Secrets (S01E02)
The Pictures (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Meet Bonnie (S02E05)
Skanks Get Shanked (S02E04)
It's Called the Octopus (S02E03)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
Baby (S11E04)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
If the Shoe Fits (S10E06)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
2011 Cowgirl Up (TV seriál)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvláštní zásilka (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Před minulostí neutečeš (S06E01)
Labutí píseň (S05E22)
Osudu neunikneš (S05E13)
2009 Rockville CA (TV seriál)
2008 Do neznáma (TV seriál)
On the Precipice (S03E15)
Taking Seconds (S03E14)
Past, Present and Future (S03E13)
další epizody (8)
Lovci duchů (TV seriál)
Na začátku (S04E03)
Médium (TV seriál)
Lady Killer (S04E11)
2007 Do neznáma (TV seriál)
Gay Pride (S03E07)
Saturday Night Is for Fighting (S03E06)
Fighting Crime (S03E05)
další epizody (7)
2006 Do neznáma (TV seriál)
Trouble in Paradise (S02E12)
Too Many Girls, Not Enough Aiden (S02E11)
Love, Child and Videotape (S02E10)
další epizody (16)
O.C. (TV seriál)
The Undertow (S03E18)
2005 Do neznáma (TV seriál)
Friends with Benefits (S01E06)
Girls Guide to Dating (S01E05)
First Time (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mama Bear

TV seriály

2011 Cowgirl Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce