foto

Kate Luyben

  • nar. 30.6.1972 (47 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Big Bad City, The
2012 Frankie Go Boom
2009 Miss Březen
2008 Poloprofesionál
2006 Dead in the Water
2005 40 let panic
Špatné zprávy pro Medvědy
2004 Divoká jízda
2003 Nesnesitelná krutost
2000 My 5 Wives
Tenkrát na východě
1998 Bastard
Max Q (TV film)
1997 Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)

TV seriály

2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Pilot (S01E01)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Existuje paní Waflová? (S05E08)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
Arrested Development (TV seriál)
S.O.B.s (S03E09)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ochránce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace