foto

Amanda Lawrence

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kryštůfek Robin
2017 Angels in America Part One - Millennium Approaches (divadelní záznam)
Angels in America Part Two - Perestroika (divadelní záznam)
Star Wars: Poslední z Jediů
2016 Popírání holocaustu
2015 Pan
Sufražetka
2014 Mr. Turner
2012 Nativity 2: Danger in the Manger!
2011 Dans La Lumiere
2010 Lůno
Poznáš muže svých snů
Tamara Drewe
2009 Podezřelý (TV film)
2007 28 týdnů poté

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2012 Dead Boss (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2007 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace