foto

Amanda Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Summerland
2019 REAL
Star Wars: Vzestup Skywalkera
2018 Kryštůfek Robin
2017 Star Wars: Poslední z Jediů
2016 Popírání holocaustu
2015 Pan
Sufražetka
2014 Mr. Turner
2012 Nativity 2: Danger in the Manger!
2011 Dans La Lumiere
2010 Lůno
Poznáš muže svých snů
Tamara Drewe
2007 28 týdnů poté

TV seriály

2020 White House Farm (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2012 Dead Boss (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Podezřelý (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2007 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Angels in America Part One - Millennium Approaches (divadelní záznam)
Angels in America Part Two - Perestroika (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky