foto

Mandela Bellamy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2018 Private Life
Puzzle
2017 Okouzlení

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
False Horizon (S02E03)
2019 The Future Is Then (TV seriál)
Bull (TV seriál)
Doctor Killer (S04E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Třináctá (S07E10)
další epizody (5)
2018 Random Acts of Flyness (TV seriál)
The Dangerous Book for Boys (TV seriál)
Happy! (TV seriál)
Pervapalooza (S02E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trable na druhou (S06E12)
Čokoládovej sexy koktejl (S06E10)
Přerušit řetěz (S06E09)
další epizody (6)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
Pilíř (S03E02)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel (č. 24) (S03E09)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Počkej si, sakra (S01E12)
Nová holka (TV seriál)
The Crawl (S04E15)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Placená dovolená (S05E15)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Glee (TV seriál)
Teatrálnost (S01E20)

Hudební videoklipy

2014 Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang (hudební videoklip)
2010 Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky