foto

Martin Papazian

  • nar. 18.4.1976 (43 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spare Room
2016 Losing in Love
2013 Rain from Stars
2012 Ghost Soldiers
Least Among Saints
2009 Boží květ
2008 Planina v ohni
2007 Company Man (TV film)
Netopýři: Chuť krve (TV film)
Věřící
2005 Mariňák
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Ostrov
Volání krve (TV film)
2004 Drsné městečko (TV film)
Winning the Peace (TV film)
2003 Power Play
2002 Klamné zdání
2001 All You Need
Matčino svědectví (TV film)
Prohlášen za mrtvého
1992 Drive Like Lightning (TV film)

TV seriály

2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
2007 24: Day Six - Debrief (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Sin City (S03E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S06E07)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a astronaut (S04E14)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S05E15)
Day 5: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S05E13)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Voyeurova past (S03E06)
2004 JAG (TV seriál)
Zpráva z Bagdádu (S10E05)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Mé tři čarodějky (S06E06)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
1999 St. Michael's Crossing (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Losing in Love

Producentská filmografie

Filmy

2016 Losing in Love

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace