foto

Mary Gregory

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jmenuji se Khan
2004 Deathdealer: A Documentary
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Noční můra (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
Velká výzva
1986 Acceptable Risks (TV film)
Wonderful World of Jonathan Winters, The
1983 Night Partners (TV film)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film) - a.z.
Haywire (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Návrat domů
Rescue from Gilligan's Island (TV film)
1973 Spáč
1971 Thief (TV film)
1970 Lassie: Well of Love (TV film)
1969 Angel in My Pocket
Koně se také střílejí
1968 P.J.
Tvoje, moje a naše
1967 A Covenant with Death
1966 Harper
1957 Trooper Hook

TV seriály

2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Songs in the Key of Yuck (S03E07)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
The Worst Night of Your Life (S01E05)
Roomies (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Righteous Apples, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1972 The Wacky World of Jonathan Winters (TV pořad)
1971 The Grand Opening of Walt Disney World (TV pořad)
1954 Bing Crosby Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace