foto

Peter Jay Fernandez

  • nar. 15.8.1953 (66 let)
    Brockton, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blok 99
2011 Správci osudu
2008 Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
Podvod
2005 On the One
2003 Egoists, The
2002 Taxík (TV film)
1999 Podivné prázdniny (TV film)
1996 Prokurátorky (TV film)

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
If It Ain't Rough, It Ain't Right (S02E08)
On and On (S02E07)
The Basement (S02E06)
další epizody (8)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Kevin Jensen (E02)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
For I Have Sinned (S01E12)
Live Wire Act (S01E09)
Milionový lékař (TV seriál)
Home Sick (S08E06)
2015 Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
Jak prosté (TV seriál)
Cena života (S03E15)
2013 Deception (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 3 (S01E03)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Chodící mrtvola (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Jedovatá pilulka (S02E06)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
You Were His Little Monkey (S03E12)
Tell Me I'm Not Racist (S03E10)
You Haven't Replaced Me (S03E07)
další epizody (4)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
S pouty na rukou (S01E11)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Schizofrenici (S02E13)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace