foto

Filip Peeters

  • nar. 2.12.1962 (57 let)
    Anderlecht, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Im Schatten das Licht (TV film)
Inga Lindström: Klang der Sehnsucht (TV film)
Meine Mutter spielt verrückt (TV film)
Spider in the Web
2018 Das Kindermädchen: Mission Südafrika (TV film)
Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
2015 Admirál
Bílí rytíři
Grzimek (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
2014 Bowling Balls
Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
Léto v Amsterdamu (TV film)
Osudová cesta (TV film)
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
Nebe na Zemi
Odstíny lásky (TV film)
Plavba snů: Provence (TV film)
Smoorverliefd
2012 Braserie Romantika
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Freilaufende Männer (TV film)
Liebe und Tod auf Java (TV film)
Po tvém boku (TV film)
2010 Bloch - Die Geisel (TV film)
Cíl: svoboda (TV film)
Haltet die Welt an (TV film)
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Mrtví nemluví (TV film)
Polda a vesničanka (TV film)
Tajný dopis
2009 Dossier K.
Jedlová samota
Láska na konci světa (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Vražedné utajení (TV film)
Soeur sourire
Suske en Wiske: De Texas rakkers
2008 10 Sekunden
9mm
Darum
Das Beste kommt erst (TV film)
Hardcover
Loft
Samaritan
2007 Hranice zoufalství (TV film)
2006 De Hel van Tanger
Ein langer Abschied (TV film)
Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
Muž bez paměti (TV film)
2005 Chci najít svou cestu (TV film)
Eine Liebe in Saigon (TV film)
Gilles
Indringer, De
Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 Dívka ze stratosféry
Ein Baby für dich (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Leben wäre schön (TV film)
Spoutaný vrah (TV film)
Team Spirit 2
Terč: Zabiják
V týlu nepřítele
2002 Baby
Der Felsen
Geld macht sexy (TV film)
Odvážní andělé (TV film)
2001 Lisa
2000 Anna Wunder
Iedereen beroemd!
Team Spirit
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
Missing Link
Shades
1998 Le bal masqué
1997 Der Skorpion (TV film)
Gaston's War
Kringen van de tijd
Straffe koffie
1996 Elixir d'Anvers
1995 Antonia
1993 Beck - De gesloten kamer
1991 Blanval
1989 Blueberry Hill
Vražedný trojúhelník
1985 Leeuw van Vlaanderen, De

TV seriály

2019 Gina en Chantal (TV seriál)
Okupace (TV seriál)
April (S03E02)
Mars (S03E01)
2018 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Meisje van plezier (TV seriál)
Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Cena přátelství (S22E10)
2016 The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
Saint John (S02E06)
Statice (S02E04)
další epizody (4)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Safety First (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (11)
2012 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
Bella Block (TV seriál)
Blackout (E22)
2006 Das Duo (TV seriál)
Auszeit (E11)
2004 Aspe (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Wat mannen willen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky