foto

Jenna Leigh Green

  • nar. 22.8.1974 (44 let)
    West Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skin
2016 Hard Sell
2015 I Am Michael
2014 My Eleventh
2010 Zase ona!
2004 Open House
Standing Ovations 2
2002 První výstřel (TV film)
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1998 Sandman
1997 Friends 'Til the End (TV film)
1995 Bombarďáci

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
LNWILT (S02E14)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Středeční ženy (S06E03)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál) - a.z.
Cirque du Sabrina (S07E15) - a.z.
2002 Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Silent Movie (S03E24)
Sabrina the Sandman (S03E23)
Sabrina's Real World (S03E21)
další epizody (7)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál) - herec, a.z.
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
You Bet Your Family (S03E07)
další epizody (18)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
To Tell a Mortal (S02E10)
Inna-Gadda-Sabrina (S02E08)
další epizody (14)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Geek Like Me (S01E09)
Magic Joel (S01E08)
Dream Date (S01E06)
další epizody (7)

TV pořady

1997 Figure It Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace