foto

Tony De Santis

  • nar. 29.1.1956 (63 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2012 Detroit Winter
2010 Red
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
2002 Narkotika
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
Ponecháni napospas
Špinavá záležitost (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
1997 Rybárna (TV film)
The Defenders: Payback (TV film)
1996 Harrisonův případ (TV film)
Kolaps (TV film)
Mafián (TV film)
Snitch
1995 Mezi láskou a ctí (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Prince for a Day (TV film)
1994 Bermuda Grace (TV film)
Getting Gotti (TV film)
Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
1993 Lady X (TV film)
Nevinné tahy
1992 Chyťte vraha (TV film)
Last Wish (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
1991 Smrtící triky 2
1989 Buying Time
Moře lásky
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Covert Action (TV film)
Echoes in the Darkness (TV film)
Nightstick (TV film)
Temné síly
1986 Doživotí (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
1985 Když se kácí les (TV film)
1984 The Surrogate
1983 Flashdance
1976 Hotel Ritz

TV seriály

2018 Boombats (TV seriál)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Záhada Merlotu (S11E02)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Tick Tock (S05E15)
Self Defense (S05E14)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Heart of Stone (S04E05)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
The Enemy Within (S02E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch na rohu (S06E03)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Další první den (S03E01)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Les rescapés (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Omerta III (TV seriál)
The City (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Boombats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace