foto

Hal Havins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Drop Dead Gorgeous
2007 Line-Up, The (TV film)
2006 Kill Your Darlings
1999 Doživotí
1996 Hard Time
Her Last Chance (TV film)
1994 Finální mise
1991 Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Past bosorky
1988 Blueberry Hill
Kočky z internátu
Noc démonů
The Return of Desperado (TV film)

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Riskantní let (S02E04)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Raw Deal (S05E07)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Lucky (S04E18)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Farhampton (S08E01)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
Pohotovost (TV seriál)
Ames v. Kovac (S13E05)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)
Rags to Riches (TV seriál)
Roomies (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2014 You're Invited: The Making of Night of the Demons

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace