foto

John Duerler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jersey Boys
2012 Paranormal Activity 4
2009 The Fear Chamber
2008 Válečná planeta
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2004 Taxi
2001 Hádej, kdo je vrah
Milionový závod
2000 Trosečník
1999 Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum (TV film)

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
2018 American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
2016 Dice (TV seriál)
Alimony (S01E04)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
Simon Roberts Was Here (E14)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Rána do zad (S09E15)
Nevyhnutelné změny (S09E14)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Identity (S04E04)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Skok (S04E24)
Ve správný čas na správném místě (S04E22)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
A co Bob? (S03E11)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
Advokáti (TV seriál)
The Confession (S05E18)
Ally McBealová (TV seriál)
Město chlapů (S04E14)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Osobní téma (S01E17)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky