foto

Brian Kubach

  • nar. 19.2.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 She Wants Me
2011 Cheerleader Massacre 2
2010 Life-ers (TV film)
Piraňa 3D
2009 Fuel

TV seriály

2013 Bad Samaritans (TV seriál)
2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Srdce (S06E12)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Predátor (S01E03)
Chuck (TV seriál)
Chuck a vysněná práce (S02E19)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Alex's Spring Fling (S01E19)
The Supernatural (S01E15)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
I Almost Drowned in a Chocolate Fountain (S01E03)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poprvé v New Yorku (S02E12)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sklenice je čím dál čistější (S05E03)
O.C. (TV seriál)
The Shake Up (S04E14)
2006 Hannah Montana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky