foto

Albert Cavens

  • nar. 1.10.1906
    Brussels, Belgie
  • zem. 17.12.1985 (79 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Maršál
Ostře sledovaná banka
The Love God?
1968 Víc mrtvý než živý
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Masakr na svatého Valentýna
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1965 Jak zabít svou ženu
1964 Dva záletníci
1963 The Jolly Genie
1962 Kid Galahad
1960 Boy and the Pirates, The
One Foot in Hell
1959 Al Capone
Rio Bravo
1958 Party Crashers, The
1957 Vězeňský rock
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Cesta kolem světa za 80 dní
Tension at Table Rock
The First Traveling Saleslady
1955 Tennessee's Partner
1954 Bílé Vánoce
1953 Affair with a Stranger
Roucho
The Mississippi Gambler
1952 At Sword's Point
The Half-Breed
1951 Double Crossbones
Starlift
1950 Cyrano z Bergeraku
Dial 1119
Gambling House
Mladík s trumpetou
1949 Barbary Pirate
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
1948 Adventures of Don Juan
Return of the Bad Men
1947 Farmářova dcera
Kalifornie
1943 Hranice temnoty
1914 A Slice of Life
Her Fighting Chance
The Dream Child
The Legend of Black Rock
The Unseen Vengeance
1913 Where the Road Forks

TV seriály

1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace