foto

Norbert Schiller

  • nar. 24.11.1899
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.1.1988 (88 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Největší milovník
1976 Dynasty (TV film)
1975 Soudce a jeho kat
1974 Mladý Frankenstein
1970 The Horror of Frankenstein
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 In Enemy Country
1966 Roztržená opona
1965 36 Hours
Morituri
1962 Hitler
1961 Norimberský proces
Operation Eichmann
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 The Blue Angel
1958 Fräulein
Mladí lvi
Outcasts of the City
The Beast of Budapest
The return of Dracula
1957 Crime of Passion
Girl in the Kremlin, The
Svědek obžaloby
1956 Miracle in the Rain
1955 Kismet
The Glass Slipper
Závodníci
1954 Deep in My Heart
Nádherná posedlost
Sign of the Pagan
1953 Roucho
1951 My Favorite Spy
Věc
1949 Thieves' Highway
1948 Berlin Express
Dopis neznámé
Sealed Verdict
The Emperor Waltz
1947 Riffraff
Sinbad the Sailor
The Exile
1940 Escape to Glory
1939 Zvoník od Matky Boží
1922 Meriota, die Tänzerin

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace