foto

Chynna Phillips

  • nar. 12.2.1968 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ženy sobě
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
1989 Návrat (TV film)
Pulitzerova cena (TV film)
Traveling Man (TV film)
Řekni cokoliv...
1988 Caddyshack II
Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
Pohyblivý terč (TV film)
The Invisible Kid
1987 Báječná chvíle

TV seriály

2004 Danny Phantom (TV seriál)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2000 Intimate Portrait: Mackenzie Phillips (TV film)
1992 Shadows and Light: From a Different View
1990 Wilson Phillips: The Videos
1989 Primetime Live (TV seriál)

Hudební videoklipy

1991 Tom Petty And The Heartbreakers - Into The Great Wide Open (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky