foto

Brian McNamara

  • nar. 21.11.1960 (58 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hometown Christmas (TV film)
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2014 Dead Drop
2012 Changing Hearts
2008 Znovu provdaná (TV film)
2007 Kazatel smrti
Nebezpečné představy
Vím, kdo mě zabil
2006 Tajemná cesta za pokladem
2004 Paparazzi
Ve jménu pomsty
Zločinecká mysl (TV film)
2002 You Got Nothin'
2001 Tajné operace na základně Rubicon (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
Mystery of Spoon River, The
1999 Where the Truth Lies (TV film)
1997 Nebezpečný výlet (TV film)
Seduction in a Small Town (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Punctul zero
Wiseguy (TV film)
1994 Without Warning (TV film)
1993 Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Když skončí večírek
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Tajemná schůzka
1990 Arachnofobie
Bolest a vítězství (TV film)
1989 Noci v Tennessee
1988 Caddyshack II
Police Story: Monster Manor (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
In the Mood
On Fire (TV film)
Sadie and Son (TV film)
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Číslo 5 žije
1984 Flamingo Kid

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Don't Burst My Bubble (S03E18)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Černé slzy (S07E22)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Imigranti (S02E13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Osobní věci (S04E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt právníka (S07E19)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Painless (S03E02)
Franklin a Bash (TV seriál)
Spirits in the Material World (S04E09)
2013 Grimm (TV seriál)
Náhodná známost (S03E04)
Army Wives (TV seriál)
All or Nothing (S07E13)
Damaged (S07E12)
Adjustment Period (S07E11)
další epizody (13)
2012 Army Wives (TV seriál)
Onward (S06E23)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Handicap (S06E21)
další epizody (23)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
2011 Mentalista (TV seriál)
Rudé balonky (S04E03)
Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Firefight (S05E12)
Drop Zone (S05E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nebožtík (S10E02)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andílci (S02E05)
Army Wives (TV seriál)
Forward March (S04E18)
Murder in Charleston (S04E17)
Mud, Sweat & Tears (S04E16)
další epizody (18)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (18)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (13)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na kolejním srazu (S05E06)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Inches (S01E08)
O.C. (TV seriál)
The Distance (S02E01)
The Proposal (S01E24)
2003 O.C. (TV seriál)
The Secret (S01E12)
JAG (TV seriál)
Pas de Deux (S08E23)
2002 Body & Soul (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bojový úkol (S07E16)
Pohotovost (TV seriál)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jemně, jemně (S01E19)
2000 Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá (S05E21)
1998 Mercy Point (TV seriál)
Ranč v údolí (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1995 Doupě (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dvojice (S04E08)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wink (S07E04)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1989 Nutt House, The (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Nebezpečné představy

TV seriály

2013 Granite Flats (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace