foto

Simon Dutton

  • nar. 1958
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Christmas Prince: The Royal Wedding
Royal Matchmaker (TV film)
2015 Jupiter vychází
2014 Královské Vánoce (TV film)
Suite Française
2013 Walking with the Enemy
2011 1911: Pád poslední říše
Field of Vision (TV film)
2010 Come Rain Come Shine (TV film)
House Swap
2006 Vlak smrti (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
1998 Nebezpečná krása
1997 Území mrtvých (TV film)
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
Saint: Fear in Fun Park, The (TV film)
Saint: The Big Bang, The (TV film)
Saint: The Blue Dulac, The (TV film)
Saint: Wrong Number, The (TV film)
The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1985 Král David
1984 Memed My Hawk
1983 To the Lighthouse (TV film)
1982 Harry's Game (TV film)
1981 From a Far Country

TV seriály

2018 Endeavour (TV seriál)
Patrona (S05E02)
2014 Not Going Out (TV seriál)
Wedding (S07E10)
2013 Drákula (TV seriál)
Krev znamená život (E01)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temná tajemství (S14E02)
2010 Pán času (TV seriál)
Čas andělů (S05E04)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Gangster (S02E07)
Art (S02E05)
The Librarian (S02E03)
další epizody (4)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
1992 Downtown Lagos (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1977 Profesionálové (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace