foto

Nicholas Hammond

  • nar. 15.5.1950 (68 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Once Upon a Time in Hollywood
2018 Ladies in Black
The BBQ
2014 Turkey Shoot
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)
Saviour, The
Stealth: Přísně tajná mise
2004 Prokletí Salemu (TV film)
2003 Proměna Placida Lakea
2001 Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)
Krokodýl Dundee v Los Angeles
1998 Gantry Row 13 (TV film)
1997 20.000 mil pod mořem (TV film)
Cesta do ráje
1993 Federální policie: Past (TV film)
Nezdolná síla (TV film)
Podvodníci
1992 U Frankieho (TV film)
1990 Beyond My Reach
1989 Potíže v ráji (TV film)
1988 Smaragdové město
Černá kobra 2
1982 Richard II
The Adventures of Pollyanna (TV film)
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film)
1977 The Amazing Spider-Man (TV film)
1974 Double Solitaire (TV film)
Sorority Kill (TV film)
1973 Outrage (TV film)
Super táta
1972 Cherry Blossoms
Skyjacked
1971 Been Down So Long It Looks Like Up to Me
Mr. and Mrs. Bo Jo Jones (TV film)
1967 Soldier in Love (TV film)
1965 Za zvuků hudby
1963 Pán much

TV seriály

2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (4)
2003 Farscape (TV seriál)
A Constellation of Doubt (S04E17)
Terra Firma (S04E13)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1996 Mercury (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Mirror, Mirror (TV seriál)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1986 Cyclone Tracy (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Expedice (E01)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2003 VH-1 Where Are They Now? - Superheros (TV film)
2000 The Track (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Secret Men's Business (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace