foto

Celeste Oliva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Care a Lot
2019 Christmas a la Mode
2018 A Snow White Christmas (TV film)
2017 Listopadoví vrazi
Čistokrevní
2016 Krev šampiona
2014 Sex Tape
2013 Kazatelovy hříchy
2012 Přerušené ticho (TV film)
2010 BoyBand
Manažeři
Na hraně temnoty
2009 Umění lhát
2008 Oko bere
Ženy
2007 Gone, Baby, Gone
2005 Turntable
2003 Beacon Hill
Den zlomu (TV film)
Tajemná řeka
2002 V pasti (TV film)

TV seriály

2019 Delivery Girl (TV seriál)
Smilf (TV seriál)
Surrogate Mothers Inspire Loving Families (S02E03)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Severance (S01E01)
2015 Chasing Life (TV seriál)
Model Behavior (S01E17)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
A Different Road (E03)

Dokumentární

2005 Casting About
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky