foto

Cardi Wong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flip That Romance (TV film)
One Winter Proposal (TV film)
2018 Christmas Pen Pals (TV film)
Garage Sale Mysteries: Picture a Murder (TV film)
Na špatné straně
Road to Christmas (TV film)
2017 12 Days (TV film)
Beaches (TV film)
From Straight A's to XXX (TV film)
The Birthday Wish (TV film)
2016 Appetite for Love (TV film)
The Wedding March (TV film)
Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2015 All of my Heart (TV film)
Rozdělený Adam (TV film)

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Disposable Heroes (S03E11)
Supergirl (TV seriál)
The American Alien (S04E01)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Z onoho světa (TV seriál)
Tempus Fugit (S01E02)
Lucifer (TV seriál)
Love Handles (S02E12)
2016 Frequency (TV seriál)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Stairway to Heaven (S09E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace