foto

Emile LaVigne

  • nar. 17.9.1913
  • zem. 12.4.1990 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1980 Poslední manželství v Americe
Výzva
1979 Lost and Found
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
Přijíždí jezdec
1977 Horská dráha
Legrace s Dickem a Jane
1976 Great Houdini, The (TV film)
Hraběnka a lišák z Dirtwateru
1975 Rooster Cogburn
1974 Skleněné peklo
Člen klanu
1973 A Reflection of Fear
The Iceman Cometh
1972 Konec rozkvětu
Malí kovbojové
Second Chance (TV film)
1971 Le Mans
Sporting Club, The
1970 Monte Walsh
1969 Pobertové
Where It's at
1968 Bullittův případ
1967 Prezidentův psychiatr
Waterhole #3
1966 Havaj
1965 The Loved One
Ďábelský bacil
1964 Líbej mne, hlupáčku
Pozvánka pro pistolníka
1963 Králové slunce
Sladká Irma
Velký útěk
1962 40 Pounds of Trouble
Taras Bulba
1961 20,000 Eyes
Dětská hodinka
West Side Story
1960 All the Young Men
Guns of the Timberland
Hypnotic Eye, The
Raymie
Sedm statečných
The Plunderers
1959 Někdo to rád horké
Přestřelka v Dodge City
Rebel Set, The
The Atomic Submarine
The Man in the Net
1958 Cole Younger, Gunfighter
Fort Massacre
Hell's Five Hours
In the Money
Joy Ride
Man from God's Country
Muž ze Západu
Queen of Outer Space
The Beast of Budapest
1957 Badlands of Montana
Chain of Evidence
Death in Small Doses
Dino
Footsteps in the Night
Gun Battle at Monterey
Hold That Hypnotist
Last of the Badmen
Looking for Danger
My Gun Is Quick
Spook Chasers
The Disembodied
The Oklahoman
The Tall Stranger
Up in Smoke
1956 Calling Homicide
Canyon River
Fighting Trouble
Hold Back the Night
Hot Shots
Invaze lupičů těl
Navy Wife
Přesvedčení
The First Texan
The Young Guns
Three for Jamie Dawn
World Without End
1955 At Gunpoint
Bobby Ware Is Missing
Dig That Uranium
Jail Busters
Pearl of the South Pacific
Země faraonů
1953 She's Back on Broadway
The Charge at Feather River
1952 About Face
1951 Double Crossbones
1950 Comanche Territory
One Way Street
Saddle Tramp
1949 Abandoned
Bagdad
City Across the River
Manhandled
Sword in the Desert
Take One False Step
1948 Bud Abbott Lou Costello Meet Frankenstein
Fort Apache
The Dude Goes West
1939 Čaroděj ze země Oz

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace