foto

Del Acevedo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1999 Kdo seje vítr (TV film)
1997 Amistad
Country Justice (TV film)
1996 Noční šichta (TV film)
1995 Angus
Konec Divokého západu (TV film)
1992 Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Cesta domů (TV film)
1990 Když si na mě vzpomeneš (TV film)
Padlý anděl (TV film)
Pohřbena zaživa (TV film)
Vymítač ďábla III
1989 Karate Kid 3
Oddíl z Beverly Hills
1988 Baby M (TV film)
Remo Williams (TV film)
1987 Kamarádi (TV film)
Láska mezi zloději (TV film)
1986 Druhé podání (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
Poslední dny generála Pattona (TV film)
Vraždy v ulici Morgue (TV film)
Výběr (TV film)
1985 Dokonalí
1984 Ohnivé oči
1983 Heart of Steel (TV film)
Vesmírný lovec
1982 Bílý pes
Oliver Twist (TV film)
Pomáda 2
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
Evita Perónová (TV film)
1980 The Changeling
Záhadný vzorec
1979 Cvok
Míle do Jericha (TV film)
Naostro
Zimní zabíjení
1978 Ať žije film!
Bud and Lou (TV film)
Lovec jelenů
Rabbit Test
1977 Ostrovy uprostřed proudu
Telefon
The Ransom
1976 Beauty and the Beast (TV film)
Gable and Lombard
King Kong
1975 Fear on Trial (TV film)
Hindenburg
1974 Dívčí komando
Larry (TV film)
Odborník na banky
Savage Is Loose, The
1973 Den delfína
Spáč
1972 Dobrodružství Poseidonu
Msta
Novodobí centurioni
Where Does It Hurt?
1971 Last Run, The
The Seven Minutes
Vanishing Point
1970 Generál Patton
Myra Breckinridgeová
1969 Che!
1968 5 Card Stud
Bandolero!
1966 Nevada Smith
Strážní loď Sand Pebbles
1965 Apačové
Billie
Love Has Many Faces
1959 Here Come the Jets
The Oregon Trail
Warlock

TV seriály

1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace