foto

Amy Farrington

  • nar. 20.9.1966 (53 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cloud 9 (TV film)
2009 Exit 19 (TV film)
Maskot Pete (TV film)
2005 East of Normal, West of Weird (TV film)
2001 Duše mrtvých
Me & My Needs (TV film)
2000 Hrozná nuda

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Knockout (S03E15)
Animus (S03E14)
Ekitai Rashku (S03E13)
další epizody (4)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Monster (S03E10)
Sea Legs (S03E09)
Kingdom (S03E06)
další epizody (8)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
2014 The McCarthys (TV seriál)
2013 Skandál (TV seriál)
A Woman Scorned (S02E20)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Purpurová srdce (S02E10)
Jessie (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Pane učiteli (S03E03)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Myšlenkové kulky (S02E03)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Abigail Sullivan (S06E05)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
Cavemen (TV seriál)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Cheers (S01E07)
Stacked (TV seriál)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
The Michael Richards Show (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Bůžek lásky (TV seriál)
Z vlastní vůle (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky